Megkezdte szereplését Peterman István csapata is Kisvárdán az U15-ös bajnokságban.

Országos gyerekbajnokság FU15 II. osztály /Szabolcs/
Megkezdte szereplését Peterman István csapata is Kisvárdán az U15-ös bajnokságban.
Ebben a szezonban az elmúlt évi csapatot kiegészítettük fiatalabb játékosokkal, hiszen kevesen voltak és így nem tudtak volna szerepelni. Sajnos nekik nagyon sok lemaradásuk van, fizikálisan és technikailag is. Idő és sok türelem kell, míg felzárkóznak az idősebb csapattársaikhoz.
Két mérkőzést játszottunk, mint minden fordulóban. Nyírbátor ellen magabiztos játékkal fölényes győzelmet arattunk,a kisebbekkel kiegészített csapatommal .Mindenki játéklehetőséghez jutott a versenykiírás szerint, és gólt is lőtt.
A második mérkőzésen megyei riválisunkkal, a Nyíregyházával játszottunk. Varga László csapatában is történtek változások,de náluk saját korosztályukból sikerült bővíteni a keretüket. Így ők erősítettek ténylegesen. Ezekkel az előjelekkel vágtunk bele a mérkőzésbe ahol betegség miatt két meghatározó játékosomat is nélkülözni kellett .Az első félidőben hullámzott a játék,20 percig tudtuk tartani magunkat .A 2 perces kiállítások miatt sokszor voltunk hátrányban és emiatt még két meghatározó játékosom is kiesett a gépezetből,három kétperces kiállítás miatt nem folytathatták a játékot. A Nyíregyháza megérdemelten nyerte meg a rangadót. Gratulálok a játékosaimnak a hozzáálláshoz és a teljesítményükhöz. A vereségekből is lehet tanulni! Folytatjuk a megkezdett munkát. -Peterman István edző
1. Nyírbátor SC-Enjoy Robotics Fehérgyarmati VSE 7:37 /3:19/
2. Enjoy Robotics Fehérgyarmati VSE-Nyíregyházi SN 22:32 /12:16/
Elemzési adatok és hirdetések megtekintése
Bejegyzés kiemelése
6

Leave a Comment

Scroll to Top