MKSZ-NEK képzések 2018/2019

A Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja (NEK) a 2018-as tanévre a következő tanfolyamokat hirdeti meg:
Alapfokú Kézilabda Edző Tanfolyam
Az alapfokú képzést sikeresen teljesítő hallgatók alapfokú edzői képesítést szereznek, mely „D” kategóriájú működési engedély kiváltására jogosít, és bemenetet biztosít a Középfokú Kézilabda Edzői Tanfolyamra.

Középfokú Kézilabda Edző Tanfolyam
A középfokú képzést sikeresen befejező hallgatók az MKSZ Szakmai és Versenybizottságának Licensz-szabályzata értelmében „C” – licenszet, az Európai Kézilabda Szövetség előírásai szerint pedig „EHF II.” – szintű minősítést szereznek, amely bemeneti lehetőséget biztosít az MKSZ–NEK Felsőfokú Kézilabda Edzői Tanfolyamra.

Felsőfokú Kézilabda Edző Tanfolyam
A felsőfokú képzést sikeresen befejező hallgatók az MKSZ Szakmai és Versenybizottságának Licensz-szabályzata értelmében „B” – licenszet, az Európai Kézilabda Szövetség előírásai szerint pedig „EHF III.” – szintű minősítést szereznek, amely a hazai és az európai bajnokságok legmagasabb osztályában történő edzői munkavégzésre jogosít, továbbá bemeneti lehetőséget biztosít az EHF Mesteredző Tanfolyamra.

Kézilabda Kapusedző Tanfolyam
A kapusedző képzést sikeresen befejező hallgatók az MKSZ Szakmai és Versenybizottságának Licensz-szabályzata értelmében továbbra is az alapképzettségüknek megfelelő licenszet válthatják ki, azonban a 2018/19-es szezontól a TAO-ban csak az MKSZ–NEK képzésein végzett kapusedzők bére, valamint tanulmányi költsége lesz elszámolható.

Kézilabda Erőnléti Edző Tanfolyam
Az erőnlétiedző képzést sikeresen befejező hallgatók az MKSZ Szakmai és Versenybizottságának Licensz-szabályzata értelmében továbbra is az alapképzettségüknek megfelelő licenszet válthatják ki, azonban a 2018/19-es szezontól a TAO-ban csak az MKSZ–NEK képzésein végzett erőnléti edzők bére, valamint tanulmányi költsége lesz elszámolható.

A jelentkezés módja
Jelentkezni kizárólag elektronikusan az MKSZ–NEK honlapján lehet (www.keziedzo.hu) 2018. április 15. – május 18-ig. A jelentkezés a regisztrációs díj befizetésével és a megfelelő (bemeneti követelményként megjelölt) dokumentumok feltöltésével válik véglegessé.

A tanfolyamok elindítása a helyszíneken létszámfüggő. Minimális létszám 10 fő. A Felsőfokú Kézilabda Edző tanfolyamra felvettek maximális létszáma 20 fő.

Leave a Comment

Scroll to Top