Fehérgyarmat – ez derekas férfi munka lesz!

Fehérgyarmat – ez derekas férfi munka lesz!

Otthon minden más! Papp József edző talán éppen győzkődi a kisvárdai játékosokat...
Otthon minden más! Papp József edző talán éppen győzkődi a kisvárdai játékosokat… – © Fotó: Balogh Tamás
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Tiszavasvári és Kisvárda otthon, a Fehérgyarmat idegenben próbál villantani.

A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportban a Tiszavasvári és a Fehérgyarmat egyaránt szombaton próbál meg domborítani – negyedik fordulóban. Az előkelőnek mondható, harmadik pozícióban posztoló vasvári együttes nyitja a sort (17 óra), mégpedig a Kazincbarcika ellen esedékes hazai összecsapással. Türk Ferenc „fiai” három eddigi fellépésükből mindössze egyet buktak el – Berettyóújfaluban. Az előző kiírásban jól muzsikáló borsodiak viszont kissé beragadtak, már kétszer „gyufáztak”, ami azt sejteti, meg lehet fogni őket.

Mindeközben a Gyarmat hajdúböszörményi bevetést teljesít. A nyolcadik helyen tanyázó szatmáriaknak ez idáig egy győzelmet tudnak felmutatni, míg a hajdúságiak egy ponttal többet gereblyéztek össze (vagyis hármat…), így éppen aktuális vetélytársuk előtt tanyáznak a táblázaton. Elméletileg tehát nincs nagy különbség a felek között, mindazonáltal a látogatók részéről derekas munkára lesz szükség, hogy sikerélménnyel távozzanak.

A Kisvárda valamennyi őszi meccsét vasárnap játszotta – most sem lesz másként. A tabellán tizenegyedikként jegyzett Papp-legénység otthon fogadja (kezdés: 16 óra) a Miskolcot. Mivel a szabolcsiaknak két idegenbeli portyája balul sült, így saját közönségük előtt nyilván kozmetikázni akarnak eredménysorukon. Mindez nem tűnik reménytelen vállalkozásnak, elvégre a borsodiak vendégként ugyancsak „nullán¨ állnak.

Az NB II-es női küzdelemsorozatban ezúttal nem rendeznek fordulót.

KM-KT

Leave a Comment

Scroll to Top